Opfriscursus voor oudere automobilisten 2023

Hoe goed kent u nog al die verkeersregels en -borden? Wilt u ook eens een ervaren rijinstructeur naast u laten beleven hoe u rijdt en misschien na afloop ook nog wat tips meekrijgen?

foto 01

Dat alles kan zonder dat uw rijbewijs in het geding is, gewoon een goede controle voor uzelf! Meld u dan snel aan voor deze Opfriscursus rijvaardigheid voor automobilisten van zestig jaar en ouder. VVN Katwijk organiseert deze i.s.m. Welzijnskwartier op donderdag 12 oktober van 8.45 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk. Er zijn nog plaatsen beschikbaar… en vol is vol!

Deze cursus duurt een dagdeel en in die tijd krijgt u ook een interactieve theoriecursus om alles even op te frissen en waar u ook alle verkeersvragen kunt stellen aan de instructeur van VVN Katwijk. En met de traditionele ogen-, oren- en reactietest van meewerkende partners weet u die dag ook direct hoe u er lichamelijk voor staat. Na afloop kunt u opgefrist de weg weer op! En het is nog gezellig ook.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Aanmelden is verplicht en dat kan bij >VVN<. De naam ‘opfriscursus’ is de nieuwe term voor wat de senioren nog van vroeger kennen als ‘BROEM-rijvaardigheidstest’. Deelname kost € 15,- inclusief koffie / thee, cake en de nodige gezelligheid. Geef bij aanmelding ook aan naar welk dagdeel uw voorkeur uitgaat. En doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Vorig jaar stonden er zelfs ook tien oudere automobilisten op de wachtlijst. Zien we u op donderdag 12 oktober?

 

VVN Katwijk doet veel meer…
Voor meer informatie over VVN Katwijk kunt u terecht op de website https://vvn.nl. Klik daar aan ‘In je buurt’, kies ‘Zuid-Holland’ en ‘Katwijk’. Daar vindt u ook het jaarverslag 2022, maar ook meer lokaal nieuws in woord en beeld.

foto2

Wat speelt er in jouw buurt?