Senioren bij PCOB Katwijk… grijzer en wijzer!

Dinsdagmiddag 11 februari verzorgde Cees Zwanenburg van VVN Katwijk een interactieve presentatie over het gedrag van de senioren in het Katwijkse verkeer bij de bijeenkomst van de PCOB Katwijk in de zaal van de Ontmoetingskerk.

cees aan het werk

Binnen de kortste keren had hij de bijna 75 aanwezigen op het puntje van hun stoel door zijn praktische verhalen zo ook de prikkelende vragen in de vorm van de enige echte uitdagende Katwijkse verkeersquiz. Want hoe moet je als senior reageren op die Katwijkse rotondes en andere verkeersplekken? Zo’n bijeenkomst vraagt op enig moment dan ook op enig moment zeker om een herhaling    

 

PCOB Katwijk, iets voor u?         

De afdeling Katwijk van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van 50-plussers van Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn in de meest uitgebreide zin te behartigen. Onderwerpen als de verkeersveiligheid passeren dan. Leden van de PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen. Meer hierover kunt u ook lezen op de centrale website www.pcob.nl. En wilt u, nog geen lid zijnde, er ook bij horen… kijk op deze site hoe dat kan. Want wil grijzer niet wijzer worden?

Wat speelt er in jouw buurt?