Rijsimulator huren?

Wil je op een evenement mensen bewust maken van hun rijgedrag? In een rijsimulator test je, op een veilige manier, je rijstijl. Ideaal voor safety dagen, beurzen, open dagen en andere verkeersveiligheidsevenementen.

Green Dino

Wij werken hiervoor samen met Green Dino. Green Dino verhuurt verschillende typen rijsimulatoren. Deze rijsimulatoren zijn eenvoudig te bedienen en voor één of meerdere dagen te huur, met of zonder instructeur. Je bepaalt samen met Green Dino welk programma het beste past bij het doel van je evenement. Eén ding is zeker: met een rijsimulator van Green Dino heb je een ware publiekstrekker op je evenement.

De simulatoren zijn uitgerust met verschillende programma's zoals alcoholsimulatie en afleiding. In het programma alcoholsimulatie kun je testen welk effect alcohol heeft op het rijgedrag en in het programma. Afleiding ervaar je hoe je rijgedrag wordt beïnvloed als je met je smartphone bezig bent, je navigatie tijdens het rijden instelt of iets pakt van de bestuurdersstoel. De simulatoren zijn alleen bedoeld voor mensen met een rijbewijs, en zijn dus uitgesloten voor kinderen.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je een rijsimulator huren? Neem dan contact op door te bellen naar 0317-467760 of via de website van Green Dino door het verhuurformulier in te vullen. 

Rijsimulator