Word lid

Iedereen heeft baat bij verkeersveiligheid. Jonge kinderen die net leren fietsen, werknemers die elke dag van en naar hun werk reizen, ouderen die zo lang mogelijk willen blijven autorijden. Met jouw steun kunnen wij werken aan ons meest dierbare belang: iedereen komt weer veilig thuis. Word daarom lid van Veilig Verkeer Nederland.

Veilig oversteken

Dáárom word je lid

Als lid van Veilig Verkeer Nederland sluit je je aan bij een vereniging van doeners. Samen maken we het verkeer in Nederland veiliger. Zodat ouders hun zoon of dochter met een gerust hart naar school laten gaan, ouderen zich zo lang mogelijk veilig in het verkeer bewegen en mensen die zich zorgen maken over de verkeersveiligheid in hun buurt zich echt geholpen voelen.

Met jouw bijdrage:

  • mobiliseren en helpen wij mensen en organisaties om een steentje bij te dragen aan een veiliger verkeer. Zo zetten tienduizenden vrijwilligers en honderden bedrijven zich in voor de verkeersveiligheid. 
  • ontwikkelen wij educatieve programma’s en campagnes om het verkeersgedrag van weggebruikers veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan het VVN Verkeersexamen of De scholen zijn weer begonnen
  • verzamelen wij meldingen van bewoners om verkeersonveiligheid, ook in jouw buurt, te verbeteren. Dat doen wij via ons platform VVN Participatiepunt.

Word lid

Veilig Verkeer Nederland is een onafhankelijke vereniging van mensen die het verschil willen maken. Dankzij jouw lidmaatschap kunnen onze vrijwilligers en professionals zich inzetten voor onze gezamenlijke missie: iedereen veilig over straat.

Veilig Verkeer Nederland oversteken