VVN Zomerchallenge

Wil jij deze zomer de VVN Zomerchallenge doen met je kleinkind(eren)? Vraag hieronder gratis het opdrachtenboekje aan! Wees er snel bij, want op is op.

50-plussers fietsen helm zomerchallenge

Opa's en oma's zijn een veelgevraagde oppas in de vakantieperiode. Op zoek naar een leuke zomeractiviteit voor jou en je klein(kind) van 6 t/m 12 jaar? Doe mee met de gratis VVN Zomerchallenge! Het doel: lekker fietsen en samen de leuke opdrachten uit het boekje volbrengen. Dat kan gemakkelijk in je eigen omgeving, op een moment dat je zelf kiest. De start van de VVN Zomerchallenge is vanuit je eigen huis.

Deze actie doen we in samenwerking met de provincies Drenthe, Limburg en Zeeland en de gemeenten Maashorst en Steenbergen (Noord-Brabant). Het boekje is aan te vragen tot en met 31 augustus 2023. Update: de voorraad boekjes in Limburg is inmiddels helaas op.

Vraag hier je gratis Zomerchallenge-boekje aan!
Aanhef
Waar woon je?

De VVN Zomerchallenge is alleen actief in bovengenoemde gebieden.
Wil je op de hoogte blijven van events en tips over veilig deelnemen aan het verkeer?
Je krijgt dan periodiek een e-mail van Veilig Verkeer Nederland.

We hebben je naam en adresgegevens nodig, zodat we je het Zomerchallenge-boekje per post kunnen toesturen. Je e-mailadres gebruiken we alleen als je toestemming geeft om je op de hoogte te houden. Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt. Kijk in onze privacyverklaring hoe Veilig Verkeer Nederland omgaat met je persoonsgegevens.