Buurt in actie voor veilig verkeer

Een verkeersactie is dé manier om in je eigen buurt verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen. Kies een van de acties uit het aanbod van Veilig Verkeer Nederland. Hiermee maak je weggebruikers op een leuke manier bewust van hun verkeersgedrag

Start een actie

Aandacht voor verkeersveiligheid

Speelt er in jouw buurt iets waardoor het verkeer niet veilig is? Heb je het daar weleens over met je buren en zou je dit best eens willen aanpakken? Dat kan met onze buurtacties. Leuk om te doen samen met je buren, makkelijk om op te pakken met hulp van Veilig Verkeer Nederland. En speciaal ontwikkeld om allerlei verkeersthema’s onder de aandacht te brengen, dus er is altijd iets wat past bij jullie verkeerssituatie.

Buurtbewoners in Heiloo komen in actie voor een lagere snelheid in de woonwijk met behulp van de VVN Snelheidsmeting.

Verkeersactie in jouw buurt

Met onze buurtacties vraag je aandacht voor meer verkeersveiligheid bij jou in de buurt. Wat de verkeerssituatie bij jou ook is. Wordt er te hard gereden? Doe een VVN Stickeractie, een VVN Snelheidsmeting of kies voor de spectaculaire VVN Buurtenquête. Wil je dat automobilisten meer rekening houden met kinderen die buiten spelen? Laat kinderen zelf een verkeersbord ontwerpen of organiseer een parkeeractie. En dat is nog maar een greep uit ons aanbod buurtacties.

Bekijk de buurtacties

Met onze buurtacties kun je zelf de verkeersveiligheid in je buurt verbeteren.

Buurtactie