Flevoland

Welkom op de site van VVN Flevoland! VVN Flevoland is een ondernemende organisatie die bestaat uit vrijwilligers en beroepskrachten. Wij zetten ons in voor een verkeersveilig Flevoland: iedereen veilig over straat. In alle gemeenten in Flevoland worden VVN projecten uitgevoerd; van het Verkeersexamen op de basisschool tot Opfriscursus voor de senior. Wilt u meer weten over de verkeersveiligheid in Flevoland? Laat het ons weten!

Hier vind je onze afdelingen:

Nieuws uit je buurt

 1. Almere

  Verkeersveiligheid op Evenaar wordt voorlopig niet aangepakt

  De verkeersveiligheid op de Evenaar in Almere Buiten wordt voorlopig niet aangepakt door de gemeente Almere. Dat blijkt uit het Meerjaren Infrastructuur Programma Almere.

  De kruising Evenaar/Atlasdreef in Almere

Activiteiten in je buurt

 1. Actie
  Dronten De Meerpaal Dronten

  Dag van de ouderen

  De dag van de ouderen wordt in Dronten gevierd op vrijdag 4 oktober in De Meerpaal. De middag wordt geopend door burgemeester Jean Paul Gebben

  De Dag van de Ouderen
  04 okt
 2. Evenement
  Flevoland Dronten

  Ledenvergadering VVN Flevoland

  VVN leden in Flevoland worden van harte uitgenodigd voor de ledenvergadering in het najaar. Zet deze datum vast in uw agenda!

  ledenvergadering Fl
  29 okt
 3. Evenement
  Flevoland Luttelgeest

  Vrijwilligersuitje

  Het jaarlijkse VVN vrijwilligersuitje in Flevoland wordt dit jaar georganiseerd door de afdeling Noordoostpolder. Locatie dit jaar is De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest.

  Orchideeen Hoeve
  12 dec

Neem contact met ons op

Contactpersoon VVN Flevoland

Jelly Douma
j.douma@vvn.nl
088-5248800