Brummen

Binnen de gemeente Brummen zijn twee afdelingen van Veilig Verkeer Nederland actief n.l. de afdeling Brummen en de afdeling Eerbeek-Hall. Beide afdelingen werken nauw samen bij alle activiteiten en werken met dezelfde vrijwilligers. Het werkgebied omvat de kernen Brummen, Eerbeek, Hall, Leuvenheim, Oeken en Empe. Tevens heeft de gemeente een omvangrijk buitengebied waar ook de verkeersveiligheid belangrijk is.

Wat doen we aan verkeersveiligheid

De beide afdelingen streven ernaar om door middel van diverse projecten de verkeersveiligheid in de gemeente Brummen te bevorderen. Deze projecten worden uitgevoerd volgens een jaarlijks op te stellen werkplan.
De afdelingen organiseren diverse cursussen zoals: Auto te Water, Opfriscursus Rijvaardigheid, Scootmobielcursus, etc.
Uiteraard is het theoretische en het praktische verkeersexamen voor de basisscholen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.
We werken veel samen met de plaatselijke basisscholen, de politie, de Stichting Welzijn Brummen, de gemeente Brummen en andere maatschappelijke organisaties.
Daarnaast zijn beide afdelingen gesprekspartner voor de gemeente Brummen. Zij adviseren de gemeente Brummen gevraagd en ongevraagd over verkeerssituaties binnen de gemeente.
Fietscontrole bij praktisch verkeersexamen voor basisscholen.

Nieuws uit je buurt

 • Brummen Twello, gemeente Voorst.

  Auto te Water in zwembad "De Schaeck" in Twello, cursus theorie en praktijk.

  Op zondag 1 maart cursus Auto te Water in zwembad "De Schaeck"in Twello, gemeente Voorst. Op de foto staat de auto waarin de deelnemers het water in gingen.

  Auto cursus Auto te Water
 • Brummen Brummen

  Auto te Water

  Cursus Auto te Water, bestaande uit een theorie- en praktijkgedeelte, in het zwembad Rhienderoord te Brummen.

  Auto zo snel mogelijk verlaten
 • Brummen Eerbeek

  Opfriscursus Rijvaardigheid

  Op maandag 14 oktober is het theoretische gedeelte van de opfriscursus gehouden in Eerbeek.  34 personen volgden het theoretisch gedeelte. Zij hebben allemaal van een leerzame avond genoten.

  Uitleg nieuwe verkeersregels

VVN Brummen en VVN Eerbeek-Hall

Contactadres

Afdeling Brummen en Eerbeek-Hall