Amstelveen

Allerlei verschillende instanties houden zich met verkeersveiligheid bezig: Veilig Verkeer Nederland, gemeenten, vervoersregio, ANWB en nog veel meer.

Wij vinden dat alle verkeersdeelnemers, voetgangers, fietsers, scooterrijders, motorrijders en automobilisten zich verantwoordelijk voor elkaar moeten voelen als zij aan het verkeer deelnemen. Wij willen ons daarom inspannen om een respectvolle en verantwoordelijke houding ten opzichte van elkaar te bevorderen. Daar ligt voor ons als plaatselijke VVN vertegenwoordiging de nadruk.

Dat willen wij doen door binnen de gemeenten Amstelveen, Ouder-Amstel en Aalsmeer als platform en meldpunt te fungeren. In deze vorm kunnen wij verkeersveiligheidsproblemen die worden gesignaleerd bij instanties, aankaarten en tot een oplossing helpen te brengen.

Wij willen ook samenwerken met de gemeenten, politie en inwoners die zich betrokken voelen bij verkeersveiligheid. In sommige gevallen willen wij zelf acties, bijvoorbeeld op het gebied van fietsverlichting – onder meer op scholen - gaan voeren. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte van allerlei informatie die rond verkeersveiligheid speelt. Kijk vooral ook regelmatig naar onze Facebookpagina.

Wij nodigen iedereen die zich betrokken voelt bij verkeersveiligheid in Amstelveen, Aalsmeer en Ouder-Amstel uit, zich bij ons te melden en mee te helpen het verkeer in onze eigen leefomgeving en daarbuiten veiliger te maken!

 

Een actie....
Je vindt ons ook op:

Nieuws uit je buurt