Verkeerslessen groep 1 t/m 3

Dé verkeersmethode voor de onderbouw! Dit digitale lespakket bevat 14 lessen voor groep 1/2 en voor groep 3. Er komen 7 vakoverstijgende thema's aan bod die prima aansluiten op allerlei onderwerpen die je in de klas behandelt. En natuurlijk krijg je er een handleiding, met doe-opdrachten, bij.

Of vraag een gratis proeflicentie aan

Kijkplaat Rondje Verkeer

Structuur van de lessen

De 7 verkeersthema's zijn elk gekoppeld aan een vakoverstijgend thema. De thema's zijn niet opeenvolgend, dus in willekeurige volgorde te maken. Ideaal voor thematisch onderwijs!

 

Verkeersthema: Vakoverstijgend thema:
Lopen Naar de winkel
Fietsen

Sport

Buiten spelen Vriendschap
Oversteken Dieren
Tekens Beroepen
Meerijden Vervoer
Weer en verkeer Het weer

Wat je krijgt

Elk thema bestaat uit 2 digibordlessen. Iedere digibordles bevat een kijkplaat met (ingesproken) verhaal en een aantal interactieve opdrachten. Voor kinderen in groep 3 zijn er ook werkbladen beschikbaar. Met de kijkplaten leren de kinderen van groep 1, 2 en 3 spelenderwijs de eerste verkeersafspraken als voetganger, fietser en passagier.

Schaf je de licentie aan voor groep 1/2 of voor groep 3, dan heb je toegang tot de digibordlessen en materialen in VVN Verkeerspoort (via Basispoort).

Bestel nu!

Zoek je leuke digibordlessen voor de onderbouw? Bestel dan een licentie voor groep 1/2 (€ 179,52) en/of voor groep 3 ( € 179,52). Prijzen gelden voor schooljaar 2024-2025 en zijn inclusief btw, prijswijzigingen voorbehouden. 

Veilig Verkeer Nederland rondje verkeer