Verkeerspoort

De VVN Verkeerspoort is dé plek voor je verkeerslessen! Je vindt hier de lessen van de VVN Verkeersmethode, specials en andere handige tools. Je komt er snel terecht door in te loggen via Basispoort.

Verkeerspoort veilig verkeer Nederland verkeersmethode.png
De Verkeerspoort omgeving

VVN Verkeersmethode

Als je een abonnement hebt op de lessen van onze verkeersmethode, kun je deze via de Verkeerspoort gebruiken. Onder de digibordlessen vind je extra lesmaterialen en een handleiding.

Kinderen juichen VVN Verkeersmethode

Specials

Ook onze specials en gastlessen zijn toegankelijk via de Verkeerspoort, zoals de special Van 8 naar 1, Op de fiets? Even niets... en onze dodehoekles.

Handige informatie

Via de Verkeerspoort kun je snel doorklikken naar handige informatie. Denk aan de VVN Jaarplanner en informatie over abonnementen en beheer.

Andere tools

Wist je dat we naast onze verkeerslessen ook veel andere (gratis) educatieve tools aanbieden? Deze staan weergegeven in Verkeerspoort. Heb je onze Situatiemaker bijvoorbeeld al eens geprobeerd? 

VVN Situatiemaker

Met de VVN Situatiemaker maak je gemakkelijk lokale verkeerssituaties na. Je kunt een afbeelding inladen of gebruik maken van Google Street View. Hier voeg je gemakkelijk weggebruikers aan toe. Een prettige tool om verkeerssituaties uit te beelden en te bespreken. 

Situatiebouwer Veilig Verkeer Nederland