Leerlingsoftware VVN Verkeersmethode

Met onze leerlingsoftware werk je in groep 4 tot en met 8 volledig digitaal met de VVN Verkeersmethode. De kinderen werken op hun eigen laptop of chromebook, in hun eigen tempo. Ze krijgen zelf feedback op de gemaakte opdrachten. Ideaal om de kinderen zelfstandig te laten werken. En het scheelt nakijkwerk voor de leerkracht! Daarnaast heb je als leerkracht direct inzicht in de voortgang van de kinderen. 

Zo werkt de leerlingsoftware

Je hoeft geen speciale software te installeren, maar is er is wel een aantal voorwaarden om de leerlingsoftware te gebruiken: 

  • Voldoende laptops en/of tablets;
  • met een beeldschermresolutie van minimaal 1024 x 768;  
  • Voor tablets geldt een minimale afmeting van 9,5 inch
  • Standaard internetbrowser (laatste of één na laatste versie van Chrome, Edge, Firefox, Safari) ;
  • Headset of oortjes voor iedere leerling.
  • Het inloggen werkt via Basispoort. De school moet dus gebruik maken van de leerlingsoftware van Basispoort. De aangekochte examenlicenties worden door ons gekopppeld aan je school. Vervolgens koppelt de ICT-coördinator van de school de licenties aan de juiste groep/kinderen; 
  • Goede internetverbinding in verband met het afspelen van de filmpjes (de filmpjes worden afgespeeld vanaf vimeo.com, de internetverbinding moet dus snel genoeg zijn, zodat meerdere kinderen tegelijk een filmpje kunnen afspelen); We adviseren dan ook een downloadsnelheid van minimaal 1 Mbps per laptop of tablet.

Bestel nu!

Wil je op jouw school ook de leerlingsoftware inzetten voor de VVN Verkeersmethode? Bestel dan hier je digitale licentie voor de VVN Verkeersmethode. 

Een proeflicentie aanvragen kan ook. Of vraag onze schoolaccountmanager om contact op te nemen. Mail ons op administratie@vvn.nl voor meer informatie.

Kind werkt met VVN Verkeersmethode op laptop