VVN Verkeersmethode

Bestel nu de VVN Verkeersmethode!

Je wilt boeiende verkeerslessen geven. Met werkvormen waar de kinderen enthousiast van worden. Maar het voorbereiden van de les mag niet teveel tijd kosten. Je hebt het tenslotte druk genoeg. Dan is de VVN Verkeersmethode geknipt voor jouw verkeerslessen. Bestel nu, en maak het hele schooljaar gebruik van de interactieve lessen van de VVN Verkeersmethode!

 • Gebruik je de VVN Verkeersmethode al? Geef dan hier de aantallen door voor het nieuwe schooljaar.
 • Ben je nog geen gebruiker van de VVN Verkeersmethode, kijk dan wat we voor jouw klas(sen) te bieden hebben!

Je krijgt:

 • het hele schooljaar, via Basispoort, toegang tot de online VVN Verkeerspoort met alle lesmaterialen.
 • interactieve digitale kijkplaten in groep 1 t/m 3, die thematisch op een speelse, vakoverstijgende manier de leerdoelen behandelen.
 • acht nummers bestaande uit twee lessen voor groep 4 t/m 8.
 • volledig digitale verkeerslessen voor het digibord. Voor de verwerking bepaal je zelf of je de opdrachten digitaal of op papier laat maken.
 • compacte, eigentijdse lessen om elke week een halfuur verkeersles te verzorgen.

VVN Verkeersmethode motiveert kinderen voor verkeer

Met onze methode werk je naast kennis ook aan veiligheidsbewustzijn, vaardigheden en houding. En dat leidt tot verkeersveilig gedrag. Kinderen leren als passagier, voetganger en fietser de regels veilig toe te passen in de praktijk. Niet voor niets wonnen wij de NOT Innovatie Publieksprijs 2017. Het jurycommentaar; 'Een methode voor verkeer die kinderen zelf actief laat nadenken over hun gedrag in het verkeer. Interactieve lesmaterialen, uitdagende werkvormen en ouderbetrokkenheid motiveren kinderen voor het vak verkeer.'

  Makkelijk in gebruik

  Je krijgt elk schooljaar nieuwe verkeerslessen, die inspelen op de actualiteit en aansluiten bij jouw wensen. Aan het begin van het schooljaar ontvang je de overzichtelijke jaarplanner. De lessen hebben een duidelijke opbouw (IGDI-model) en zijn eenvoudig in gebruik. De digibordles en verwerkingsopdrachten ondersteunen jouw verkeersles. Met de online handleiding heb je de les in een handomdraai voorbereid, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent. Lesgeven!

  Compleet aanbod verkeerslessen

  Leren is een doorlopend proces en stopt nooit. Daarom biedt onze verkeersmethode een doorlopende leerlijn van groep 1 tot en met 8. De methode bereidt kinderen bovendien optimaal voor op het VVN Verkeersexamen. En voor de periode na het examen zijn er onze specials die de kinderen voorbereiden op de brugklas.

  Dowload hier de brochure voor de Verkeersmethode!