Op Voeten En Fietsen

Verkeersles in groep 5 en 6

In groep 5 en 6 gaat het om het leren toepassen van de verkeersregels die de kinderen geleerd hebben. Oefenen dus! De leerlingen gaan zelfstandig aan de slag met Op Voeten en Fietsen. De kinderen begeven zich steeds vaker zelf in het verkeer. Met Op Voeten en Fietsen leren ze hoe ze dat veilig doen. Ze leren de bordensystematiek en ook hoe ze veilig moeten handelen bij die borden. Verder is er aandacht voor voorrang en voorgaan. Hoe ga je om met die lastige regels en de risico's?  Het lesmateriaal is de perfecte voorbereiding op het VVN Verkeersexamen.

Abonnement

Op Voeten En Fietsen verschijnt als 8 werkbladen. De lessen zijn volledig digitaal te geven dankzij de digibordlessen. Voor de verwerking bepaal je zelf of je de opdrachten digitaal of op papier wilt laten maken.  Het materiaal wordt ieder jaar geactualiseerd. En aan het begin van het schooljaar ontvangt u een handige jaarplanner. Kortom: compacte, eigentijdse lessen om elke week een halfuur verkeersles te verzorgen.

Digitale verkeerslessen

Via Basispoort kom je snel bij de Verkeerspoort waar je op één plek alles voor je verkeersles vindt. Digibordlessen, handleiding, toetsen, aanvullend lesmateriaal. Maar ook onze situatiebouwer waarmee je eenvoudig lokale betekenisvolle verkeerssituaties kunt opzoeken, creëren en behandelen!

Bestellen

Je kunt Op Voeten En Fietsen eenvoudig online bestellen. De abonnementsprijs is 4,87 euro per leerling (schooljaar 2018-2019), prijswijzigingen voorbehouden. Gebruik je Op Voeten En Fietsen al en blijf je dat in het nieuwe schooljaar doen? Geef dan voor 1 augustus het aantal leerlingen voor schooljaar 2018-2019 door. Daarna kan het aantal alleen verhoogd worden.