12 december: Dag van de Vrachtwagenchauffeur!

Vandaag zet Nederland vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje! Deze hardwerkende mannen en vrouwen leveren bouwmaterialen tot levensmiddelen en zijn dus onmisbaar. Kom je een chauffeur tegen? Bedank hem of haar!

12 december: Dag van de Vrachtwagenchauffeur!

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is dit jaar in het leven geroepen door onder andere de werkgeversorganisaties TLN en VVT en de vakbonden FNV en CNV. De bedoeling is vrachtwagenchauffeurs erkenning te geven voor het belangrijke werk dat zij doen. Vanaf nu zal deze dag op de eerste donderdag na Sinterklaas plaatsvinden. 

Hoe bedank jij de chauffeurs?

Doe mee door chauffeurs op een leuke manier te bedanken! Steek je duim op, geef ze een schouderklopje of zeg simpelweg 'Bedankt!'. Als bedrijf kun je nog een stapje verder gaan. Bloemen, taart, een rode loper? Geef ze een onvergetelijke dag.

Ook wij zijn blij met chauffeurs!

Ook wij zijn blij met chauffeurs die veilig en verantwoord rijden en zo het goede voorbeeld geven in het verkeer. Via Veilig Rijden bieden wij werkgevers daarom een manier om verantwoord verkeersgedrag van chauffeurs te belonen. Daarnaast kunnen we met hulp van vrachtwagenchauffeurs onze dodehoeklessen organiseren, waarmee we kinderen (en hun ouders) bewust maken van de dode hoek en de gevaren ervan.

Aan alle chauffeurs: bedankt!