Laatste nieuws,gevolgen Coronavirus voor Verkeersexamens

Coevorden-Sleen

Veilig verkeer Nederland Afdeling Gemeente Coevorden informeert scholen en leerlingen, betreffende Theoretisch en Praktisch verkeersexamen 2020

 

 

`corona; vvn ;examen;coevorden;

VVN theoretisch Verkeersexamen 

Het VVN theoretisch verkeersexamen (ook digitaal) kan niet plaatsvinden op de geplande data 31 maart. Wanneer er meer duidelijkheid is over het verloop van het coronavirus, worden, indien mogelijk, nieuwe data gekozen en gecommuniceerd via de reguliere kanalen. Het theoretisch verkeersexamen zal in ieder geval niet eerder dan in juni plaatsvinden, om scholen en kinderen voldoende voorbereidingstijd te geven.   

VVN praktisch Verkeersexamen 

Tot 1 juli geen PVE,  Hoewel de scholen vooralsnog tot en met 6 april gesloten zijn, is onduidelijk wat er daarna gaat gebeuren. Het is de vraag of scholen na deze crisis er aan toe zijn om gelijk mee te doen met een evenement als het praktisch Verkeersexamen.  We willen uiteraard graag dat zoveel mogelijk kinderen het VVN Verkeersexamen doen.

Wat Coevorden en Sleen betreft,

De praktische verkeersexamens zijn vanwege het besluit van de regering ( geen activiteiten tot 1 juli) geannuleerd, of er dit jaar nog mogelijkheden zijn om deze in te halen,is nu nog niet te overzien.

Wat speelt er in jouw buurt?