VVN dag in zwembad Zweeloo geslaagd

Zweeloo/Coevorden

Zondag 8 September  verzorgde Veilig Verkeer Z.O. Drente alweer de 2e VVN dag in het teken van Veiligheid en Mobiliteit.

Met een gevarieerd programma met o.a.  Auto te water experience, Reddingsbrigade Drenthe,en VVN info stand.

VVN;Coevorden;Rob Perdijk;gemeente Coevorden;

 Duikschool Divearound gaf een cursus over wat te doen als u met uw auto te water raakt. Vele aanwezigen maakten gebruik van de mogelijkheid zelf te water te gaan, met ondersteuning van een instructeur leerden zij op een veilige manier een gekantelde auto te verlaten.

Daarnaast gaf reddingsbrigade Drenthe interessante voorlichting over het voorkomen van de verdrinkingsdood, zwemmend redden en waterhulpverlening.

Licht aan en gaan!  Er stond  een VVN team  klaar om fietslichten te controleren, dat in het kader van de campagne ‘Licht aan en gaan’. Als de fietsverlichting in orde was, kreeg men een kaartje met daarop een code. Die code invullen op www.lichtaanengaan.nl. met kans op een fiets ter waarde van maar liefst € 1.000,-!

VVN-activiteiten De VVN organiseerde ook verschillende activiteiten. Zo kon men de reactietester en alcoholbrillen uitproberen, uw kennis testen tijdens een verkeersquiz en u kunt zich daar ook opgeven voor diverse cursussen van VVN. Kortom: een dag boordevol leuke, activiteiten!

Coevorden;Zweeloo;VVN;drenthe;verkeersmarkt
Demo cursus auto te water, voor het hele gezin
vvn coevorden ;vvn ;website
Reddingsbrigade Drenthe
VVN;Coevorden;afdeling;Drenthe
VVN info stand

Wat speelt er in jouw buurt?