Praktisch Verkeersexamen 2020

Beilen

Praktisch Verkeersexamen Beilen 2020

Praktisch verkeersexamen 2020 Beilen

Veilig Verkeer Nederland volgt alle aangekondigde maatregelen. Dat betekent dat al onze activiteiten tot 1 juni waar meerdere mensen bij aanwezig zouden zijn, spijtig genoeg, niet door kunnen gaan.
Dit schooljaar zou de afdeling Noord Drenthe/Assen voor de eerste maal het Praktisch Verkeersexamen organiseren in mei in Midden Drenthe (Beilen). De teleurstelling is groot dat deze activiteiten nu helaas afgeblazen moeten worden.
Vanwege de huidige maatregelen wordt het VVN Praktisch Verkeersexamen geannuleerd voor de maanden april en mei. Waarom deze hele maanden? Hoewel de scholen op dit moment tot en met 28 april gesloten zijn (tot na de meivakantie dus), is nog onduidelijk wat er daarna gaat gebeuren. En als we te snel alweer een Praktisch Verkeersexamen organiseren, hebben de kinderen ook weinig tijd gehad om te oefenen en scholen om de lessen weer op te starten.
De beste optie lijkt ons het PVE te verplaatsen naar het volgend schooljaar (dan groep 7 en 8 tegelijk).
We hebben er begrip voor dat zodra de scholen weer kunnen starten men veel lesstof zal moeten inhalen en dat verkeerseducatie dan niet op het prioriteitenlijstje staat.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. info@vvnassen.nl

Wat speelt er in jouw buurt?