Praktisch Verkeersexamen 2020

Eelde, Zuidlaren en Vries

Praktisch verkeersexamen 2020

Praktisch verkeersexamen 2020

Veilig Verkeer Nederland volgt alle aangekondigde maatregelen. Dat betekent dat al onze activiteiten tot 1 juni waar meerdere mensen bij aanwezig zouden zijn, spijtig genoeg, niet door kunnen gaan. Dit geldt dus voor de PVE's op 14 april in Eelde en 21 april in Zuidlaren en Vries. De gezondheid van onze vrijwilligers en alle andere betrokkenen bij onze activiteiten staat voor ons voorop.
Vanwege de huidige maatregelen wordt het VVN Praktisch Verkeersexamen geannuleerd voor de maanden april en mei. Waarom deze hele maanden? Hoewel de scholen op dit moment tot en met 28 april gesloten zijn (tot na de meivakantie dus), is nog onduidelijk wat er daarna gaat gebeuren. En als we te snel alweer een Praktisch Verkeersexamen organiseren, hebben de kinderen ook weinig tijd gehad om te oefenen en scholen om de lessen weer op te starten.
De beste optie lijkt ons het PVE te verplaatsen naar het volgend schooljaar (dan groep 7 en 8 tegelijk).
We hebben er begrip voor dat zodra de scholen weer kunnen starten men veel lesstof zal moeten inhalen en dat verkeerseducatie dan niet op het prioriteitenlijstje staat.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. info@vvnassen.nl

Wat speelt er in jouw buurt?