Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Emmeloord

Op donderdag 5 maart organiseert VVN afdeling Noordoostpolder een verkeersopfrisavond voor inwoners van de Noordoostpolder

Opfriscursus Noordoostpolder

Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Noordoostpolder organiseert op donderdag 5 maart een opfrisavond voor de inwoners van de gemeente Noordoostpolder.  In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels en -borden gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. 

Denk daarbij aan de voorrang op kruispunten en de regels op turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijning op het wegdek enz. In een voorlichting van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Noordoostpolder. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee. 

De avond begint om half 8 in de MFC Jeruzalemkerk aan het  Cornelis Dirkszplein 10, 8301 AN, Emmeloord.

U kunt zich aanmelden voor de VVN-avond door een e-mail te sturen naar johvankeulen@hetnet.nl. Voor meer info kunt u contact opnemen met VVN afdeling NOP via oscar-moon@ziggo.nl of even bellen met 0527-697120.