Bob Zomertour doet Friesland aan

Sneek

Zaterdag 15 augustus BOB Zomertour naar Sneek

Veilig Verkeer Nederland roemt veilige rijders

Zaterdag 15 augustus 2020 start in Sneek de Bob Zomertour voor de proivincie Fryslân. Een initiatief van de plaatselijke afdeling Súdwest-Fryslân van Veilig Verkeer Nederland, waardoor de inwoners van Sneek en omgeving de kans krijgen om zijn of haar favoriete ‘Bob’ te bedanken. Inwoners van Sneek kunnen vanaf 9:00 tot 17:00 uur terecht op de Bob Zomertour stand die staat op het Flexa terrein aan de Oppenhuizerweg in Sneek. Hier schrijven zij hun bedanktekstje aan de persoon die hen eerder veilig heeft thuisgebracht: 100% Bob, 0% op. Alle bedankjes in de Bob-box verschijnen ook op het Instagramaccount @Bedanktbob. Deelnemers maken kans op een gratis rit met Bob-privéchauffeur.  

De Bob Zomertour duurt de hele zomer t/m de laatste zomerdag op 20 september en trekt na Sneek weer verder door de provincie Drenthe: Zuidlaren, Hoogeveen, Meppel en Emmen. Actuele data en tijden zijn te vinden vvn.nl/bedanktbob.

Bombarie tijdens Bob Zomertour

Veilig Verkeer Nederland vindt dat het thema rijden onder invloed blijvend aandacht verdient. Één op de vijf verkeersslachtoffers is het directe gevolg van alcohol in het verkeer. Om hier dit jaar op een positieve manier aandacht voor te vragen kan heel Nederland zijn favoriete bob bedanken. De Bob Zomertour zorgt corona-proof voor een hoop bombarie en bestaat onder andere uit een Bob-bus, een Bob-bakfiets een Bob- stand, een Bob-box en een leger aan enthousiaste Bob-vrijwilligers.

De Bob-campagne is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Veilig Verkeer Nederland (VVN) en importeurs en producenten van bier, wijn en gedistilleerde dranken.

Over VVN
Veilig Verkeer Nederland is dé verkeersveiligheidsorganisatie van Nederland. Maatschappelijk betrokken en weet wat er leeft op straat. Onze missie: iedereen veilig over straat. Veilig Verkeer Nederland activeert en faciliteert zoveel mogelijk mensen en organisaties om daar een bijdrage aan te leveren. Meedoen is makkelijk!
 

Wat speelt er in jouw buurt?