Afgelasting activiteiten vanwege Coronavirus

Gemert

Helaas hebben wij als VVN Gemert-Bakel doen moeten besluiten om alle activiteiten tot 1 april a.s. af te gelasten. Dit betekent dat de opfriscursus, fietskeuring en het praktisch verkeersexamen deze maand niet doorgaan. Dit moeilijke besluit hebben wij in verband met het Coronavirus en de maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd moeten nemen. Hiermee volgen wij het landelijke overheidsbeleid en het advies vanuit onze landelijke organisatie.

VVN

De fietskeuring en het praktisch verkeersexamen zullen dit jaar niet op een later tijdstip worden ingehaald, omdat het theoretisch verkeersexamen in april a.s. zal plaatsvinden. Het opnieuw inplannen van dit praktisch verkeersexamen is om die reden onmogelijk.
Het theoretisch verkeersexamen zal (zover het op dit moment van het schrijven van dit bericht) wel in april doorgang vinden. Tenzij dat u hierover vanuit uw school of vanuit de landelijke organisatie ander bericht over heeft ontvangen.

De opfriscursus die deze maand gepland stond zal in november 2020 en maart 2021 opnieuw plaatsvinden. Hier ontvangt u als deelnemer nader bericht over.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via vvn-gemert-bakel@outlook.com