Opfriscursus Verkeer nog niet vol.

De plaatselijk VVN afdeling is voornemens om in maart 2024 voor de 25e keer een Opfriscursus Verkeer voor 55-plussers te organiseren.

Bij de foto: Herman Gruijters geeft de theorie.

Er zijn op dit moment al heel wat aanmeldingen, maar om de cursus daadwerkelijk door te laten gaan, zijn nog enkele nieuwe deelnemers nodig. Als u dus al enige tijd overweegt om aan de succesvolle Opfriscursus Verkeer deel te nemen is hier uw kans. Er zijn u bijna 1000 personen voorgegaan en iedereen is steeds enthousiast over de cursus.

De cursus wordt weer gegeven in cultuurcentrum De Eendracht in Gemert. Er zijn 3 ochtenden theorieles op de donderdagen van 29 februari, 7 maart en 14 maart 2024. De afsluitende rijvaardigheid rit wordt dan op 21 maart 2024 afgelegd.

Heeft u interesse of wil u meer gegevens over de cursus ontvangen dan kunt u het beste een mailtje sturen naar de Secretaris van de VVN afdeling, Theo van Gerven, t.vangerven@upcmail.nl . Bellen mag ook naar 0657253736.

Komt het dit keer niet uit of loopt deze aflevering van de cursus snel vol, dan wordt in overleg gekeken of u doorgeschoven kunt worden naar de cursus van november 2024. Dan wordt de theorie op de dinsdagmiddagen gegeven.