Opfriscursus Verkeer weer succesvol.

In maart hebben verspreid over 4 weken 32 personen deelgenomen aan de 24e Opfriscursus Verkeer voor 55-plussers. Deze bestond uit 3 middagen theorie, een ogentest, een gehoortest en een afsluitende rit met medewerking van erkende rijinstructeurs.

Elke keer zijn de deelnemers weer erg enthousiast over het verloop van de cursus. Ook dit voorjaar was iedereen vol lof over de aanpak.

opfriscursus november 2023

Herman Gruyters uit Aarle Rixtel verzorgde het theoriegedeelte. Doordat elke theoriedag wordt begonnen met een testje van 10 vragen, krijg je automatisch het competitie gevoel. Veel deelnemers komen er dan pas achter dat de theorie kennis niet al te best is. Iedereen heeft aan het eind van het theoriegedeelte dan ook hetzelfde antwoord: “Wij hebben veel bijgeleerd, iedereen zou deze cursus moeten volgen”. Daar ligt misschien wel het geheim van de grote deelname. De deelnemers maken zelf reclame voor de daarop volgende cursus.

De plaatselijke afdeling van Veilig Verkeer Nederland stond ook dit keer weer garant voor de organisatie.

In november 2023 wordt weer een Opfriscursus georganiseerd. De data zijn ook al bekend. Op de dinsdagmiddagen van 7, 14 en 21 november 2023 wordt de theorie gegeven. Op dinsdag 28 november 2023 is het dan weer tijd voor de afsluitende rijvaardigheidsrit.

Als je deze opfriscursus niet wil missen, kun je je het beste snel aanmelden. Er kunnen zich nu nog genoeg personen voor de cursus in november 2023 aanmelden. Maar let op! Hij kan weer snel vol zitten. Meldt je dan ook nu alvast aan. Dit kun je doen door naar Theo van Gerven, Kopse 11, 5421 AC in Gemert, te mailen; t.vangerven@upcmail.nl. Dan wordt er contact met u opgenomen voor verdere persoonsgegevens en andere bijzonderheden over de cursus met u door te spreken. Bellen mag ook, naar nr. 0657253736. U kunt later alsnog besluiten om wel of niet deel te nemen. Ben je dit keer te laat met aanmelden dan wordt je in overleg op de wachtlijst gezet voor de daarop volgende cursus, die waarschijnlijk weer in maart 2024 gehouden wordt. Personen die al op de deelnemerslijst staan hoeven niet meer te reageren.

Opfriscursus november 2023
Opfriscursus november 2023