Bob-stand bij de Horecava

Van 13 t/m 16 januari zijn wij met ons Bob-team te vinden bij de Horecava in RAI Amsterdam!

Bob-stand bij de Horecava

De Horecava is een horecabeurs waar veel horecaondernemers en -enthousiastelingen op afkomen. Om hen te activeren de Bob-boodschap uit te dragen én zelf toe te passen is ons Bob-team van de partij! We laten zien wat alcohol doet, maken Bob-afspraken met bezoekers en bieden Bob-materialen aan. De stand is te vinden bij de kruising van Hal 9, 10 en 11.

Wat doet alcohol?

Met onder andere een reactietest en speciale brillen kunnen bezoekers ervaren wat voor invloed alcohol kan hebben op je zicht en reactietijd. Ook kunnen ze een virtueel ritje maken in onze rijsimulator, waarbij ze ervaren hoe gevaarlijk het is onder invloed van alcohol in de auto te stappen. 

Bob-materialen

Om horecaondernemers te helpen de Bob-boodschap uit te dragen zijn er voor de Horecava speciale pakketten samengesteld met bijvoorbeeld bierglazen, bierviltjes en posters. Wil je meer weten over wat je als werkgever kunt doen op het gebied van verkeersveiligheid? Lees alles over veilig verkeer in het bedrijfsleven!

Bob-afspraak

Ook niet onbelangrijk: de bezoekers zelf weer veilig thuis! Daarom maken we de Bob-afspraak. Zijn ze met de auto vandaag? Dan kunnen ze een 'Ik ben Bob'-stempel ophalen. Aan het einde van de dag kunnen ze vervolgens een blaastest afnemen. Als de score 0.0 is ontvangen ze een Bob-sleutelhanger als beloning! 

We hebben er erg veel zin in. Zien we je daar?

Wat speelt er in jouw buurt?