Praktisch Verkeersexamen Huizen

Huizen

Het VVN Verkeersexamen is meer dan acht decennia lang een bekend fenomeen. Dit examen bestaat uit twee delen: het theoretisch en het praktisch verkeersexamen.

verkeersexamen huizen

Praktisch Verkeersexamen Huizen
Het Praktisch Verkeersexamen is hét moment voor kinderen om het geleerde in praktijk te brengen. In de gemeente Huizen wordt in 2022 het praktisch Verkeersexamen door VVN georganiseerd op dinsdag 31 mei en donderdag 2 juni. Alle scholen uit huizen zijn hiervoor benaderd. Voor de leerlingen (en hun ouders) zijn diverse documenten opgesteld. Veel ouders oefenen de examenroute met hun kinderen. Zo leren kinderen de route kennen en kunnen ouders lastige situaties met ze bespreken.

Onderaan deze pagina vind je een plattegrond, een routebeschrijving en een fotopresentatie. Aan de hand van deze informatie kunnen leerlingen zich goed voorbereiden op het praktisch Verkeersexamen in Huizen.

Theoretisch Verkeersexamen
Voor meer informatie over dit schriftelijke verkeersexamen verwijzen wij naar de landelijke pagina. Hier kan geoefend worden met examens van voorgaande jaren.

Downloads

Wat speelt er in jouw buurt?