Start VVN zomerchallenge voor jong en oud

Drenthe, Limburg, Zeeland, Gemeenten Maashorst en Steenbergen

Met de VVN Fietstocht stimuleren wij jong en oud om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen. Een fietstocht voor (groot)ouders en kleinkinderen die je zelf kunt uitstippelen. Dit is mogelijk door eerst kosteloos het boekje de Zomerchallenge aan te vragen. Deelnemers die de fietstocht inzenden maken kans op een dagje uit voor het hele gezin. Grootouders kunnen met hun kleinkinderen van 6 t/m 12 jaar gratis deelnemen aan de Zomerchallenge. Inschrijven kan nu!

VVN Zomerchallenge

Fietsen is een leuke en gezonde bezigheid voor iedereen. Wat is er nou mooier om jong en oud te stimuleren om samen de paden op en de lanen in te gaan. De Zomerchallenge doen we in samenwerking met de provincies Drenthe, Limburg en Zeeland en de gemeenten Maashorst en Steenbergen (Noord-Brabant).

Leren van elkaar

Wie fietst wil dat graag tot op vergevorderde leeftijd blijven doen. Het geeft vrijheid en houdt ons in beweging. Bovendien is fietsen duurzaam. We staan er niet graag bij stil, maar bij het ouder worden, kunnen er gemerkt of ongemerkt geleidelijk aan fysieke veranderingen optreden. Daarnaast is het verkeer de laatste jaren drukker en gevarieerder geworden. Het overkoepelende doel van de Zomerchallenge is om grootouders langer veilig te laten fietsen.

Aanvragen boekje 'Zomerchallenge'

De Zomerchallenge van Veilig Verkeer Nederland is een boekje, dat gratis aan te vragen is zolang de voorraad strekt. Dit kan tot en met 31 augustus 2023. Het is aan te raden om daar niet te lang mee te wachten.