Veilig Verkeer Nederland heeft een nieuwe penningmeester

Onze Verenigingsraad heeft Patrick Rosengarten op 21 april als nieuwe penningmeester bij Veilig Verkeer Nederland (VVN) benoemd. Hij volgt Paul Verdugt op, die na zes jaar afscheid neemt van de vereniging. Ook zijn er twee nieuwe expertleden benoemd.

Rustig rijden in de woonwijk Veilig Verkeer Nederland VVN

Afscheid

Na zes jaar legt Paul Verdugt zijn taken als penningmeester bij het landelijk bestuur van Veilig Verkeer Nederland neer. Veilig Verkeer Nederland is blij met zijn trouwe dienst. Voorzitter Martijn Dadema: ‘We hebben afscheid genomen van een zeer betrokken en bevlogen penningmeester.’

Paul Verdugt kijkt positief terug op zijn tijd als penningmeester. Paul: ‘Ik heb het met ongelofelijk veel plezier gedaan en wens de verenging alle succes.’

Paul Verdugt penningmeester Veilig Verkeer Nederland
Paul Verdugt, oud-penningmeester bij Veilig Verkeer Nederland
Patrick Rosengarten, penningmeester bij Veilig Verkeer Nederland
Patrick Rosengarten, penningmeester bij Veilig Verkeer Nederland

Nieuwe penningmeester

Tijdens de Verenigingsraad van 21 april heeft Patrick Rosengarten (48) het stokje van het landelijke penningmeesterschap overgenomen. Patrick Rosengarten is een financieel expert die zijn sporen als CFO bij diverse grote bedrijven heeft verdiend. Hij wil graag een bijdrage leveren aan de missie van Veilig Verkeer Nederland ‘Iedereen veilig over straat’.  Als vader van jonge kinderen is hij zich maar al te bewust van het belang van verkeersveiligheid. Veilig Verkeer Nederland heet hem van harte welkom in het bestuur.

Expertleden Verenigingsraad

Naast deze bestuurswissel zijn er twee nieuwe expertleden benoemd die plaatsnemen in de Verenigingsraad. Dat zijn Egbert-Jan van Hasselt (expertlid verkeerskunde) en Oscar Dusschooten (expertlid openbaar bestuur). Met hun komst zijn de vacatures voor de expertleden vervuld.

Afgevaardigden Verenigingsraad

Ook zijn er twee nieuwe afgevaardigden verwelkomd in de Verenigingsraad. Als afgevaardigde voor het district Friesland is Annemiek Wierdak gekozen. Voor het district Overijssel is Atse Nederveen de nieuwe afgevaardigde.  

Het bestuur en de Verenigingsraad kijken uit naar de samenwerking met deze nieuwe vrijwilligers en wensen hen veel succes.