BRADERIE SINT MAARTENSDIJK

Na 2 jaar corona kon er weer een braderie gehouden worden in St Maartensdijk.
De weersomstandigheden waren buitengewoon goed voor een braderie. Niet te koud, niet te warm. Goede omstandigheden dus om veel mensen op de been te krijgen en dat is de organisatie dan ook zeker gelukt.

braderie

Hoewel de standplaats op he eerste gezicht tegenviel,  is het toch 100% meegevallen.
Het leek een beetje “achteraf” maar toch was er ook op dat stukje van het parcours veel belangstelling.

Gelukkig konden we beschikken over voldoende mensen, zowel bij het klaarzetten als tijdens de braderie. Adri, Rinus en Marien zorgden voor het brengen van de caravan, Rob, Jan en Kees voor het verder klaarzetten. Voor het eerst hebben we de stand van het district opgezet en dat is goed bevallen. We hebben dan ongeveer 7-8 meter nodig samen met de caravan.
Jolanda en Maddy waren in de morgen ook aanwezig en daar zijn we heel blij mee.
Met de jeugdquiz erbij heb je toch minimaal 4 mensen nodig maar enkelen meer is beter. Het liep dan ook gesmeerd.  Een voordeel is dat Jolanda, Rob en Jan veel “Smerdiekenaars” kennen.

Rond de middag waren er zodoende al 50 mensen geweest die de verkeerstest hadden gemaakt. In de middag werd de ochtendploeg afgelost door Jan en Marijke, Jan en Kees terwijl Rob ook nog beschikbaar was.

Aan het eind van de dag kwamen we zodoende aan ruim 100 deelnemers aan de verkeerstest. Het aantal deelnemers bij de jeugdquiz was ongeveer 22.
8 deelnemers wisten de verkeerstest met 0 fouten te maken.

Niek de Wit en Jan Opree uit Scherpenisse.
Uit St Maartensdijk:
Dick Vermeulen, Piet Roel, Heuke v.d. Breevoort, Eric Uijl, Cees v.d. Wielen en Piet de Beeld.

Bij de verkeerstest was vraag 2 het meeste fout beantwoord. 56 testen hadden vraag 2 fout gevolgd door vraag 3 (40 x fout) en vraag 6 (36 x fout).
Twee fietsvragen. Vraag 2 over gebruik telefoon op de fiets, vraag 3 was de stellingvraag over de E bike en vraag 6 over de dagverlichting bij auto`s.
Dank Rob voor het samenstellen van de test.

Samengevat kunnen we terug zien op een goede braderie voor VVN.

braderie
braderie
braderie
braderie

Wat speelt er in jouw buurt?