Complete opfriscursus voor scootmobielgebruikers

Woensdag 10 mei van 10.30 – 15.00 uur organiseren VVN Katwijk en Welzijnskwartier voor het veertiende jaar een bijeenkomst voor scootmobielers. Het betreft een opfriscursus met vele praktische tips en suggesties in een theorieles van Cees Zwanenburg van VVN Katwijk.

tweezitter

Maar er is ook een rijvaardigheidstest met ritbegeleider en ook de ogen en oren worden professioneel gecontroleerd. De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk. Truus Gerse van VVN Katwijk: ,,Er kunnen maximaal veertig personen deelnemen, hier zijn geen kosten aan verbonden en wat te denken van een lekkere lunch tussen de middag waar je elkaar ook nog kan ontmoeten?”

Aanmelden kan t/m dinsdag 2 mei bij Truus Gerse van VVN Katwijk. Dat kan telefonisch (071-4031713) of per e-mail (truusgerse@gmail.com) of via https://vvn.nl/agenda/zuid-holland/katwijk/scootmobieldag-2023. Er zijn dus geen kosten aan verbonden en meld u snel aan want… vol is vol!

‘Belangrijk om opgefrist te worden’

Gerse: ,,Nadat we in 2022 deze opfriscursus op de bekende manier konden laten doorgaan na twee coronajaren, zijn we blij als VVN Katwijk dat we dit jaar met Welzijnskwartier weer een complete opfrisser kunnen aanbieden. Medewerkers van ‘Eyewish’ zijn er om de ogen van de deelnemers te testen en van ‘Beter Horen’ zijn ze er om het gehoor te controleren. Gezien de kwetsbaarheid van deze doelgroep in het immer drukker wordende verkeer, is de opfriscursus zeer belangrijk. Met voor de deelnemers natuurlijk ook de gelegenheid om alle vragen te stellen. Tot slot is het goed om te weten dat als u nog geen scootmobiel bezit, deze ook aanwezig zijn om alles onder begeleiding uit te kunnen proberen. En het is nog gezellig ook dus… reageer snel. En niet onbelangrijk, de deuren gaan die dag om 10.15 uur open!”

 

VVN Katwijk is te vinden bij…

Voor meer informatie over VVN Katwijk kunt u terecht op de website https://vvn.nl. Klik daar aan ‘In je buurt’, kies ‘Zuid-Holland’ en ‘Katwijk’. Daar vindt u binnenkort ook het jaarverslag 2022, maar ook meer lokaal Katwijks nieuws in woord en beeld.

Wat speelt er in jouw buurt?