Dank vrijwilligers..

Katwijk

Voor iedere vereniging zijn de vrijwilligers de brandstof waarop de motor draait.

inzet vrijwilligers

Als we vrijwilligers gaan noemen lopen we het gevaar mensen niét te noemen en dat zou niet terecht zijn. Er zijn echter wél organisaties en bedrijven die het verdienen om genoemd te worden. Wij  denken daarbij aan:

WELZIJNSKWARTIER: Op hun website prijzen ze zich aan als de organisatie die zich in brede zin richt op het welzijn van mensen. Welzijnskwartier ondersteunt VVN bij de scootmobielbijeenkomsten en bij de rijvaardigheidstrainingen (BROEM).

MARENTE: helpt met het breed uitzetten van onze activiteiten. De doelgroepen moeten natuurlijk wel wéten dat onze activiteiten georganiseerd zijn. Denk hierbij aan de rijvaardigheidstraining.

DODE HOEK VOORLICHTING:
Alle groepen acht van de KRV-gemeente Katwijk krijgen voorlichting over de Dode Hoek van vrachtwagens en bussen. Om het geen gortdroge les te maken stellen verschillende bedrijven een auto/bus met chauffeur ter beschikking.

In Katwijk zijn dat De Koninklijke Beuk en Jongeneel transportbedrijf.

Het SCUM (jongerencentrum op het grote parkeerterrein geeft ons onderdak en stelt presentatieapperatuur beschikbaar, zodat we de voorlichtingsfilm van VVN kunnen tonen en bespreken.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING (BROEM)
Al vanaf de éérste training was HOEVENS ASSURANTIËN een topsponsor. Niet alleen betaalt Hoevens de kosten voor de trainingsbijeenkomst van zijn eigen klanten, ook helpt Hoevens door de klanten aan te schrijven.

 

Wat speelt er in jouw buurt?