VVN Katwijk neemt afscheid van een halve eeuw bestuurlijke ervaring

Je kan het je bijna niet voorstellen, het bestuur van VVN Katwijk zonder Hannie Mulder en Willem van der Plas. Maar met in totaal ongeveer vijftig jaar de inzet voor het bestuur van de lokale afdelingen van Veilig Verkeer Nederland, sinds 1 januari 2006 de VVN afdeling Katwijk, was het zaterdag 4 juli zover.

afscheid

Er werd afscheid genomen van twee unieke vrijwilligers, prachtmensen, die altijd bij alle activiteiten van de VVN afdeling Katwijk zeker ook op de werkvloer aanwezig waren om te werken aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in onze gemeente. Dat zit in hun DNA, dus bij komende VVN-activiteiten kunt u ze vast en zeker nog wel eens tegenkomen.  

Van der Plas ontving van Veilig Verkeer Nederland naast de waarderende woorden een speld van verdienste en oorkonde. Mulder had deze in april 2018 al ontvangen uit handen van burgemeester Cornelis Visser omdat ze toen na twintig jaar stopte als voorzitster van de lokale afdeling maar nog wel bestuurlijk verder ging. Zij ontving van Veilig Verkeer Nederland een prachtige brief waarna voorzitter Gerard Bol van VVN afdleing Katwijk na zijn toespraken beide kanjers kon ‘struiken’. Onder het genot van een heerlijke barbecue werd met het bestuur en partners menig anekdote gedeeld en niet alleen over verkeerszaken.   

VVN afdeling Katwijk doet veel meer…

Voor meer informatie over VVN afdeling Katwijk kunt u terecht op deze pagina. Ook als u mogelijk vrijwilliger wilt worden, vragen heeft of ook bestuurlijk in de voetsporen van ons gouden tandem Mulder en Van der Plas wilt treden, waarom ook niet? En het mag best korter dan vijftig jaar hoor! Daar vindt u ook het jaarverslag 2019, maar ook veel meer lokaal nieuws in woord en beeld van een zeer actieve lokale afdeling VVN Katwijk

hannie en willem

Wat speelt er in jouw buurt?