VVN Katwijk organiseert opfriscursus oudere automobilisten

Hoe goed kent u nog al die verkeersregels en -borden? Wilt u ook eens een ervaren rijinstructeur naast u laten beleven hoe u rijdt en misschien na afloop ook nog wat tips meekrijgen? Dat alles kan zonder dat uw rijbewijs in het geding is, gewoon een goede controle voor uzelf! Meld u dan snel aan voor deze Opfriscursus rijvaardigheid voor automobilisten van zestig jaar en ouder. VVN Katwijk organiseert deze op donderdag 12 oktober van 8.45 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk. Verkeerswethouder Gerard Mostert opent de ochtendsessie. Er zijn nog plaatsen beschikbaar… en vol is vol!

hoofdafbeelding

Deze cursus duurt een dagdeel en in die tijd krijgt u ook een interactieve theoriecursus om alles even op te frissen en waar u ook alle verkeersvragen kunt stellen aan de instructeur van VVN Katwijk. En met de traditionele ogen-, oren- en reactietest van meewerkende partners weet u die dag ook direct hoe u er lichamelijk voor staat. Na afloop kunt u opgefrist de weg weer op! En het is nog gezellig ook.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Aanmelden is verplicht en dat kan bij Truus Gerse, de coördinator van VVN Katwijk voor deze opfriscursus (truusgerse@gmail.com / tel. 071-4031713) of middels deze aanmeldlink:

https://tinyurl.com/vvn2023. Deelname kost € 15,- inclusief koffie / thee, cake en de nodige gezelligheid. Leden van Marente krijgen korting en betalen slechts € 10,-. Voor de deelnemers via Hoevens Adviesgroep betaalt deze organisatie de aanmeldkosten. Geef bij aanmelding ook aan naar welk dagdeel uw voorkeur uitgaat. En doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Vorig jaar stonden er zelfs ook tien oudere automobilisten op de wachtlijst. Zien we u op donderdag 12 oktober?

VVN Katwijk doet veel meer
Voor meer informatie over VVN Katwijk kunt u terecht op de website https://vvn.nl. Klik daar aan ‘In je buurt’, kies ‘Zuid-Holland’ en ‘Katwijk’. Daar vindt u ook het jaarverslag 2022, maar ook meer lokaal nieuws in woord en beeld.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Truus Gerse, bestuurslid VVN Katwijk en coördinator van deze opfriscursus rijvaardigheid in theorie en praktijk. Zij is bereikbaar op 071-4031713 en / of truusgerse@gmail.com.

Wat speelt er in jouw buurt?