VVN Katwijk ziet senioren opgefrist de weg op gaan

‘Goed dat dit wordt georganiseerd voor ons oudere automobilisten’. ‘Mooi om tegelijk ook je ogen, oren en reactie te laten testen'. En: ‘Ik voel me weer helemaal zeker in mijn auto met al die kleine tips’. Het waren zomaar wat reacties van de 68 deelnemers aan de Opfriscursus die VVN Katwijk donderdag 12 oktober organiseerde. Noteer donderdag 10 oktober 2024 maar alvast in de agenda als u deze keer niet kon deelnemen.  

foto 1

Truus Gerse, bestuurslid VVN Katwijk en coördinator van deze Opfriscursus: ,,Het liep echt storm met de aanmeldingen, ook nu weer van buiten Katwijk. Met dank een de vele vrijwilligers, diverse bedrijven en alle rijinstructeurs werd het een ontmoetende en leerzame Opfriscursus. Wethouder Gerard Mostert deed de aftrap in de ochtend, een VVN-bestuurslid in de middag. Iedereen kreeg een theorieles van drie kwartier, en maakte in de eigen auto een ritje met een instructeur. Ook zijn de ogen, oren en reactiesnelheid getest. De deelnemers gingen met een bewijs van deelname naar huis.”   

Van harte welkom… ook in 2024!

Wilt u zich alvast voor de volgende keer, donderdag 10 oktober 2024, aanmelden? Dat kan bij Truus Gerse (071-4031713 / truusgerse@gmail.com. Deelname kost € 15,- inclusief koffie / thee, cake en de nodige gezelligheid. Lid van Marente, dan is er € 5,- korting en voor klanten van de Hoevens Adviesgroep worden de inschrijfkosten betaald. Geef bij aanmelding ook direct aan naar welk dagdeel uw voorkeur mogelijk uitgaat.


VVN Katwijk doet veel meer…
Voor alle foto’s van deze opfriscursus en meer informatie over VVN Katwijk kunt u terecht op de website www.katwijk.vvn.nl. Klik daar aan: ‘In je buurt’, kies ‘Zuid-Holland’ en ‘Katwijk’. Daar vindt u ook het jaarverslag 2022, maar ook meer lokaal nieuws in woord en beeld.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Truus Gerse, bestuurslid VVN Katwijk en coördinator van deze opfriscursus rijvaardigheid in theorie en praktijk. Zij is bereikbaar op 071-4031713 en / of truusgerse@gmail.com.

Wat speelt er in jouw buurt?