Nieuwe samenwerking met transportbedrijven in Zuid-Holland

Sinds 2018 biedt Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag Veilig op Weg-lessen aan in de Voormalig Stadsregio Rotterdam. In het schooljaar van 2018-2019 zijn we begonnen met werven van transportbedrijven die ons in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen willen en kunnen helpen bij het geven van de lessen.

Dodehoek

Sinds 2018 biedt Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag Veilig op Weg-lessen aan in de Voormalig Stadsregio Rotterdam. In het schooljaar van 2018-2019 zijn we begonnen met werven van transportbedrijven die ons in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen willen en kunnen helpen bij het geven van de lessen. Hiervoor stellen zij een vrachtauto en een chauffeur beschikbaar die het praktijkdeel verzorgd. In de zomer van 2019 zijn veel transportbedrijven benaderd en zo hebben wij ons netwerk kunnen uitbreiden met elf transportbedrijven. Zonder deze bedrijven kunnen wij geen dode hoek-lessen verzorgen, dus we zijn ontzettend blij met alle hulp die we krijgen. De bevestiging dat ook bedrijven hun uiterste best willen doen om bewustzijn van de dode hoek te creëren is heel fijn en samen werken we aan het doel: Iedereen veilig over straat. 

Wij zijn enorm blij met de nieuwe samenwerking met Bakker Barendrecht, De Rijke Transport, Den Otter Verhuizingen, Gist World, Hijdra Transport, Houweling Transport, Schenk Transport, Suijker B.V., Technische Unie, Van der Slot B.V. en Vermeer Transport. Daarnaast werden wij vorig schooljaar al enorm geholpen door PostNL en Verkeersschool Zuid West Nederland. 

 

dodehoek

Wat speelt er in jouw buurt?