Socialmediaberichten voor Onze scholen zijn weer begonnen

Fijn dat je helpt de boodschap van de campagne Onze scholen zijn weer begonnen te verspreiden! Hieronder vind je socialmediaberichten die je makkelijk kunt delen en materialen om een eigen bericht op te stellen.

Onze scholen zijn weer begonnen

Socialmediabericht delen

Op maandag 12 augustus trappen we de campagne af op onze socialmediakanalen. Wij plaatsen dan berichten op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn die je makkelijk kan delen met de deelfunctie.

Onze scholen zijn weer begonnen social posts preview.jpg

Maak je eigen bericht

Maak je liever een eigen bericht? Dat kan natuurlijk ook! Download onze vierkante video (versie 1 of versie 2) en laat je inspireren door onderstaande teksten. Eventueel kun je linken naar een (VVN) artikel over de campagne.

Voorbeeld 1

Onze scholen zijn weer begonnen in [naam gemeente/plaats]! Rijd een gepaste snelheid en houd zo extra rekening met scholieren in het verkeer. Meer informatie? [link] #oszwb

Voorbeeld 2

Onze scholen zijn weer begonnen! Ook in [naam gemeente/plaats] hangen de spandoeken weer in de straten. Let jij ook extra op je snelheid? [link]

Voorbeeld 3

Onze scholen zijn weer begonnen! Wist je dat direct na de zomervakantie het risico op een ernstig ongeluk bij fietsende scholieren van 12 jaar twee keer zo groot is als in de rest van het jaar? Let daarom extra op je snelheid.