Test je kennis

Ken jij alle verkeersregels en weet je ze goed toe te passen? Hieronder vind je verschillende gratis testen om te checken hoe het staat met jouw verkeerskennis.

Behoefte aan het opfrissen van je kennis met een cursus op locatie of online? Bekijk het aanbod.

Voor volwassenen

VVN Opfrisquiz

Hoe zit het met de verkeersregels. Weet je het nog? En ben je op de hoogte van de nieuwste verkeersregels en verkeersborden? Ontdek binnen 2 minuten of je nog helemaal bij bent met de VVN Opfrisquiz.

Test je kennis

Verkeerscheck

We weten allemaal hoe het hoort in het verkeer: je focust je op de weg, zet je fietslicht aan, regelt een Bob en je houdt je aan de snelheid. Maar weet jij daadwerkelijk alles over verkeer en hoe je veilig thuis komt? Doe de Verkeerscheck en ontdek in 5 minuten hoe goed jij op de hoogte bent.

MONO campagne

Voor (klein)kinderen

Ouder-kind quiz

Speel samen met je zoon of dochter de leuke quiz over verkeersborden, verkeersregels en veilig gedrag in het verkeer. Wie weet er meer over verkeer: jij of je kind? Daag elkaar uit! En wie weet leer je nog wat bij. Voor kinderen uit groep 3 t/m 6.

Veilig Verkeer Nederland ouder kind quiz blok

Oefenexamen en verkeersexamen

Het Nationaal VVN Verkeersexamen is één van de hoogtepunten van het schooljaar. In het hele land doen kinderen hun best om het VVN Verkeersdiploma te halen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Oefenen dus!

Oefenen voor het verkeersexamen