E-learning: Organiseer het VVN praktisch Verkeersexamen

Verkeer leer je pas echt in de praktijk. Daarom is het VVN praktisch Verkeersexamen heel erg belangrijk. Zo kunnen de kinderen laten zien dat ze de verkeersregels ook goed kunnen toepassen in het echte verkeer. In deze e-learning leer je stap voor stap hoe je het praktisch Verkeersexamen organiseert. 

Praktisch Verkeersexamen
Voor wie?
Leerkrachten en (verkeers)ouders
Kosten
Gratis

Kinderen doen het VVN Verkeersexamen in groep 7 of 8. Naast het theoretisch examen is ook de praktijk heel belangrijk. Wil jij dat organiseren voor jouw school maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt? Meld je dan aan voor deze e-learning!

Het organiseren van het praktisch verkeersexamen. Moeilijk? Welnee, we helpen je stap voor stap op weg én je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen.

We hebben de organisatie opgedeeld in 10 stappen. Zo wordt het allemaal behapbaar. Deze e-learning bestaat uit 10 modules, die je in ongeveer 5 minuten doorloopt. Meld je aan en je ontvangt meteen de eerste e-mail. Zodra het tijd is voor de volgende stap, krijg je de volgende module automatisch in je mailbox.