VVN Academy

Welkom bij de VVN Academy! Zet jij je vrijwillig in voor de verkeersveiligheid en wil je je verdiepen in een verkeersthema? Wil je meer leren over je doelgroep of over hoe je je projecten het beste kunt aanpakken? Speciaal voor jou bieden wij gratis trainingen aan om met nog meer plezier en zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Meld je aan voor een training

Zin in een leuke training? Bekijk ons trainingsaanbod en meld je aan voor de training van je keuze. 

Ons aanbod is gevarieerd: of het nu gaat om een opfriscursus over de verkeersregels, een workshop over het verkeersexamen of om een social media cursus. Het kan allemaal bij de VVN Academy. Alle trainingen zijn afgestemd op jouw inzet als vrijwilliger bij Veilig Verkeer Nederland. We blijven het aanbod vernieuwen en uitbreiden, dus houd de website in de gaten.  

Leren op de manier die bij je past

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en in eigen tempo. Daarom biedt de VVN Academy verschillende vormen van kennisoverdracht aan: 

  • online via e-learning 
  • klassikaal 
  • zelfstudie 
  • of een combinatie hiervan 

Exclusief voor VVN-vrijwilligers: Good Habitz

Elke vrijwilliger en verkeersouder bij Veilig Verkeer Nederland heeft, naast de Academy-trainingen, gratis toegang tot meer dan 100 korte en praktijkgerichte online trainingen. De VVN Academy werkt hiervoor samen met Good Habitz.

Het doorlopen van een volledige online training duurt ongeveer 3 uur maar het is ook goed mogelijk om maar één of enkele modules te volgen. Je kiest wat jij interessant vindt of nodig hebt. Bij het succesvol afronden van een training kun je een certificaat aanvragen.

Een paar voorbeelden:

  • Microsoft Office: Excel, Word, Outlook en Powerpoint
  • Productiviteit : snellezen, rekenen, de Ipad op je werk, brainstormen, timemanagement
  • Commercieel: survivalgids voor verkopers, koude acquisitie, onderhandelen
  • Management: verandermanagement, strategisch denken, ethiek, coachend leidinggeven
  • Psychologie: lekker in je vel, doen waar je blij van wordt, optimisme voor beginners

Ben jij vrijwilliger of verkeersouder en heb jij nog geen toegang tot Good Habitz? Laat het ons weten via academy@vvn.nl.

Lees onze publicaties

Veilig  Verkeer Nederland weet wat er leeft op straat. Wij signaleren, verzamelen en delen onze kennis over verkeersveiligheid. Zodat wij onze diensten kunnen verbeteren en jij meer te weten komt over de achtergronden van verkeer, verkeersveiligheid en mobiliteit.

Cover VVN Magazine