VVN Academy

Welkom bij de VVN Academy! Zet jij je vrijwillig in voor de verkeersveiligheid en wil je je verdiepen in een verkeersthema? Wil je meer leren over je doelgroep of over hoe je je projecten het beste kunt aanpakken? Speciaal voor jou bieden wij gratis trainingen aan om met nog meer plezier en zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Meld je aan voor een training

Zin in een leuke training? Bekijk ons trainingsaanbod en meld je aan voor de training van je keuze. 

Ons aanbod is gevarieerd: of het nu gaat om een opfriscursus over de verkeersregels, een workshop over het verkeersexamen of om een social media cursus. Het kan allemaal bij de VVN Academy. Alle trainingen zijn afgestemd op jouw inzet als vrijwilliger bij Veilig Verkeer Nederland. We blijven het aanbod vernieuwen en uitbreiden, dus houd de website in de gaten.  

Leren op de manier die bij je past

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en in eigen tempo. Daarom biedt de VVN Academy verschillende vormen van kennisoverdracht aan: 

  • online via e-learning 
  • klassikaal 
  • zelfstudie 
  • of een combinatie hiervan 

Lees onze publicaties

Veilig Verkeer Nederland weet wat er leeft op straat. Wij signaleren, verzamelen en delen onze kennis over verkeersveiligheid. Zodat wij onze diensten kunnen verbeteren en jij meer te weten komt over de achtergronden van verkeer, verkeersveiligheid en mobiliteit.

VVN Veilig Verkeer Nederland magazine najaar 2021 2022.jpg