Utrecht

VVN Regionaal Steunpunt West organiseert vele activiteiten voor diverse doelgroepen. Denk aan projecten voor basisschoolleerlingen zoals het VVN Praktisch Verkeersexamen, een Buurtactie Verkeersveiligheid vanuit een melding op het Participatiepunt voor buurtbewoners of een Opfriscursus voor senioren. Meer weten over mogelijke projecten? Stuur een mail naar steunpuntwest@vvn.nl

Het districtsbestuur Utrecht bestaat uit vijf vrijwilligers. Het districtsbestuur is op provinciaal niveau actief en ondersteunt onder meer de lokale VVN-afdelingen.

 

Nieuws uit je buurt

 1. Bunschoten

  Fietsverkeersexamen

  Onze afdeling organiseert voor alle basisscholen het praktisch verkeersexamen. De route wordt door ons uitgezet met een aantal controleposten die door onze vrijwilligers wordt bezet.

  Wat zijn de regels
 2. Bunschoten

  Verkeersouders

  Onze afdeling heeft nauw contact met de basisscholen in ons dorp. Eens in het jaar is er overleg met alle scholen en gemeente.

  Verkouders
 3. Utrecht

  Fietsverlichtingsactie groot succes

  Fietsverlichtingsactie door VVN Utrecht samen met Politie en toezichthouders

  Fietsverlichtingsactie Maliebaan

Activiteiten in je buurt

 1. Academy
  Amersfoort

  Workshop VVN praktisch Verkeersexamen met controlepost app

  De Verkeersexamen Management Tool en de controlepost app maken de administratie van het praktisch Verkeersexamen een stuk makkelijker. In deze workshop leer je hier mee werken. 

  Controlepost app
  22 nov
 2. Evenement
  Utrecht

  Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC)

  Het NVVC is hét tweejaarlijkse evenement voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbe

  Media plaza zaal
  16 apr
 3. Evenement
  Bunschoten

  Boeren Beesten Boel

  Wij staan daar met een kraam  met voorlichtingsmateriaal en met een tractor.

  Dorpsstraat
  06 jun

Praktisch Verkeersexamen & Fietsverlichting

Bij de nieuwsberichten vind je meer informatie over de projecten VVN Praktisch Verkeersexamen en Fietsverlichting in de provincie Utrecht.
fietscontrole VVN

Contactgegevens

Projectondersteuning algemeen

Steunpunt West

Contactpersoon Utrecht

Rivkah Zeeman