Wijk bij Duurstede

Hieronder vindt u informatie vanuit Veilig Verkeer Nederland van de afdeling Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Als afdeling organiseren wij activiteiten om de verkeersveiligheid in onze  gemeente te vergroten. Iedereen veilig over straat; jong en oud dat is waar we het voor doen.

WIJ HELPEN MEE AAN UW VEILIGHEID

Wie zijn wij? Wij zijn 4 enthousiaste 65+sers, die zich inzetten voor een veilige omgeving voor jong en oud in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Wij doen dit op verschillende manieren. Onze belangrijkste projecten zijn het organiseren van het verkeersexamen voor de groepen 7 en op sommige scholen ook groep 8. Wij organiseren dit voor alle scholen in de 3 kernen. Daarnaast organiseren wij ook de jaarlijkse fietsenkeuring en zorgen we ervoor dat de billboards op gezette tijden worden voorzien van informatie van Veilig Verkeer Nederland, zoals de BOBcampagne en de fietsverlichtingscampagne.
Dit zijn onze bestuursleden

Nieuws uit je buurt

 • Wijk bij Duurstede Wijk bij Duurstede Cothen Langbroek

  Fietskeuring

  Tijdens de afgelopen fietskeuring op de basisscholen in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek bleek de veiligheid van de fietsen nagenoeg gelijk met die van het vorige jaar.
  fietsen worden gekeurd
 • Wijk bij Duurstede Langbroek

  Praktijk verkeersexamen

  Een alternatief praktijkexamen in Langbroek.
  De leerlingen staan klaar om aan het praktijkexamen te beginnen.

Het afdelingsbestuur bestaat uit de volgende leden;

Geer van Heugten

Voorzitter

waarnemend: Wim Lucassen

penningmeester hiervoor bestaat een vacature

Paula van der Meer

secretaris

Han Nagelhout

bestuurslid

Wim Welgraven

bestuurslid