Bestelbrochure vernieuwde VVN Verkeersmethode

De coronamaatregelen hebben flinke gevolgen voor scholen en voor de ouders en kinderen thuis. Het aanpassen naar deze unieke en onzekere situatie vraagt van iedereen veel tijd en inspanning. Om na de zomer hopelijk weer normaal van start te gaan, stellen wij de nieuwe bestelbrochure voor de VVN Verkeersmethode 2020-2021 beschikbaar.

Bestelbrochure vernieuwde VVN Verkeersmethode

De VVN Verkeersmethode

De VVN Verkeersmethode bestaat uit verkeerslessen, praktijklessen en thuisopdrachten. Het is een doorlopende leerlijn voor groep 1 tot en met 8.

Wil je de VVN Verkeersmethode gebruiken op jouw school? Bekijk de bestelbrochure of bestel meteen!

Corona: Verkeerslessen voor thuis

Omdat de scholen voorlopig helaas gesloten zijn in verband met het coronavirus, bieden we momenteel verkeerslessen voor thuis aan. Hopelijk kunnen de kinderen snel weer gewoon aan de slag met verkeerslessen op school.

Gebruikersonderzoek

Hoe gebruiken en waarderen leerkrachten de VVN Verkeersmethode? Dat onderzocht onderzoeksbureau Motivaction voor ons. Maar liefst driekwart van de leerkrachten beoordeelt de methode (zeer) positief (72%). Meer weten over de resultaten? We hebben ze samengevat in deze infographic!

Infographic van de evaluatie van de VVN Verkeersmethode in 2019.
Infographic van de evaluatie van de VVN Verkeersmethode in 2019.

Veranderingen

Gebaseerd op dit onderzoek passen we voor het nieuwe schooljaar een aantal inhoudelijke zaken aan. Ook veranderen we de naamgeving van de verkeerslessen. De subnamen 'Rondje Verkeer', 'Stap Vooruit', 'Op Voeten en Fietsen' en 'De Jeugdverkeerskrant' vervallen. In plaats daarvan hanteren we in het nieuwe schooljaar de groepsnamen (groep 1 tot en met 8).