VVN Minecraft Verkeerseducatie genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2023

VVN Minecraft Verkeerseducatie is genomineerd voor de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) Innovatie Award 2023. Onze digitale verkeerslessen maken kans om gekozen te worden als meest vernieuwende onderwijsinnovatie! Stemmen kan vanaf nu tot en met zondag 22 januari. Stem jij mee? Dat kan via deze link. 

NOT award 2023

VVN Minecraft Verkeerseducatie

VVN Minecraft Verkeerseducatie is onze nieuwste toevoeging aan de VVN Verkeersmethode en een innovatie op wereldschaal voor het primair onderwijs. Leerlingen zijn daadwerkelijk verkeersdeelnemer, maar dan in een virtuele maar realistische 3D ‘wereld’. Lopend of fietsend voeren zij verkeersopdrachten uit. De opdrachten sluiten aan op de leerdoelen van de VVN Verkeersmethode en de VVN verkeerslessen.VVN Minecraft Verkeerseducatie is onderdeel van de VVN Verkeersmethode. Meer weten over Minecraft Verkeerseducatie? Bekijk onze pagina over deze digitale verkeerslessen. 

Bekijk hier de trailer van VVN Minecraft Verkeersducatie

De NOT Innovatie Award

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs! Jaarlijks organiseert deze organisatie de NOT Innovatieaward waar de prijs voor meest vernieuwende onderwijsinnovatie voor de basisschool wordt gekozen. Dit jaar zijn er 36 organisaties in de race voor deze award en worden er de juryprijzen (per sector KO, PO, VO en SO) óf  publieksprijs van de NOT Innovatie Award 2023 uitgereikt. 

Stem jij ook? Meedoen is makkelijk 

Jouw stem telt! Je kan vanaf vandaag (tot en met zondag 22 januari 2023) jouw stem uitbrengen via de website van de NOT Award. Klik hier om gelijk jouw stem uit te brengen.