Onze maatregelen tegen verspreiden coronavirus

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, raken ook onze activiteiten. Daarom volgen wij de landelijke adviezen op. 

coronavirus

Maatregelen Veilig Verkeer Nederland

De gezondheid van onze vrijwilligers, medewerkers en alle andere betrokkenen bij onze activiteiten staat voor ons voorop. Daarom volgen wij de richtlijnen die het RIVM en de overheid geven. Wij nemen de volgende maatregelen om het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden: 

  • Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland werken zoveel mogelijk thuis. Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.
  • Als de situatie het toelaat, starten we onze activiteiten voorzichtig weer op. Uiteraard houden wij ook dan rekening met de coronamaatregelen. We hebben daarvoor coronaprotocollen opgesteld.

Online activiteiten

We hebben een aantal activiteiten moeten annuleren, maar gelukkig kun je ook thuis en online aan de slag met verkeersveiligheid. Volg ons op social media en check de volgende online activiteiten:

  • Test online je verkeerskennis met de VVN Opfriscursus of onze andere quizzen.
  • Wil je uitleg over de meest besproken onderwerpen uit de VVN Opfriscursus, bekijk dan deze video's.  
  • Nieuw is VirtualCar, een escape-game voor thuis. Het is een interactief spel, natuurlijk in het teken van verkeersveiligheid, waarbij je wint wanneer je met een team binnen een bepaalde tijd alle raadsels en puzzels oplost. 
  • Download de games WheeliePop en Uit de hoek. Spelenderwijs leer je thuis over verkeer. 
  • Ook leuk om thuis te doen met kinderen: de Schatkistspeurtocht

Maatregelen van de overheid

Op de website van de Rijksoverheid staan alle maatregelen uitgelegd. Wij adviseren iedereen om deze maatregelen op te volgen.

Wij blijven uiteraard de landelijke ontwikkelingen volgen. Dit artikel wordt regelmatig geactualiseerd en hierin lees je de actuele stand van zaken over de maatregelen die Veilig Verkeer Nederland neemt.