Onze maatregelen tegen verspreiden coronavirus

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, raken ook onze activiteiten. Daarom volgen wij de landelijke adviezen op. 

coronavirus

Maatregelen Veilig Verkeer Nederland

De gezondheid van onze vrijwilligers, medewerkers en alle andere betrokkenen bij onze activiteiten staat voor ons voorop. Daarom volgen wij de richtlijnen die het RIVM en de overheid geven. Wij nemen de volgende maatregelen om het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden: 

  • Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland werken zoveel mogelijk thuis. Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.
  • Wij starten onze activiteiten voorzichtig weer op. Uiteraard houden wij ons aan de coronarichtlijnen. Wij nemen voorzorgsmaatregelen en hebben daarvoor coronaprotocollen opgesteld.

Online activiteiten

We hebben een aantal activiteiten moeten annuleren, maar gelukkig kun je ook thuis en online aan de slag met verkeersveiligheid. Volg ons op social media en check de volgende online activiteiten:

Maatregelen van de overheid

Op de website van de Rijksoverheid staan alle maatregelen uitgelegd. Wij adviseren iedereen om deze maatregelen op te volgen.

Wij blijven uiteraard de landelijke ontwikkelingen volgen. Dit artikel wordt regelmatig geactualiseerd en hierin lees je de actuele stand van zaken over de maatregelen die Veilig Verkeer Nederland neemt.