Fietslichtactie

Provincie Utrecht

Bestel het actiepakket fietsverlichting!

In de regio Utrecht biedt Veilig Verkeer Nederland namens de provincie Utrecht ook dit najaar weer gratis VVN-Actiepakketten Fietslicht aan, met daarin alle tips en materialen om een fietsverlichtingsactie te doen. Kijk voor meer informatie op: vvn.nl/zichtbaarheid of bestel direct via: vvn.nl/pakketfietsverlichting

fietsverlichting VVN

Fietsen zonder licht is gevaarlijk. Zodra de klok verzet wordt en het in de ochtend- en avondspits weer donker is, is het van levensbelang dat je fietsverlichting werkt en aan staat. Daarom is het elk jaar weer nodig om fietsen te controleren op werkende fietsverlichting. Dat doen we dit jaar samen met jou!

Kom in actie voor fietsers in Utrecht

Kom nu zelf in actie om ook fietsers in jouw omgeving ervan bewust te maken dat fietsverlichting belangrijk is. Wij helpen je met het gratis VVN-actiepakket Fietsverlichting. Met dit pakket controleer je heel gemakkelijk de fietsverlichting van fietsers uit je eigen omgeving. Bijvoorbeeld in de wijk, op de school van je zoon of dochter, bij je sportvereniging of hobbyclub. Overal kunnen fietsen worden gecontroleerd! Zo zorgen we samen voor meer veiligheid en zichtbaarheid voor fietsers.

Wat zit er in het gratis actiepakket?

In het actiepakket zitten materialen om de verlichting van fietsers te controleren. Denk aan handige checklists voor fietsers en een leuke gadget om de fietsers te belonen die hun verlichting goed voor elkaar hebben. Dit jaar is dat een opvallende sleutelhanger met het 'Ik val op'-logo! De grootte van het pakket is afhankelijk van het aantal fietsen dat je wilt gaan controleren. Dit kun je opgeven bij de aanmelding.

Meer weten?

Ga naar de pagina Veelgestelde vragen - Fietsverlichtingsactie 2019.

 

Sleutelhanger
Sleutelhanger 'Ik val op'

Wat speelt er in jouw buurt?