Verkeerslessen groep 1 t/m 3: Rondje Verkeer

Dé verkeersmethode voor de onderbouw! Rondje Verkeer bestaat uit een digitaal lespakket voor groep 1/2 en voor groep 3. Er komen 7 vakoverstijgende thema's aan bod die prima aansluiten op allerlei onderwerpen die je in de klas behandelt. En natuurlijk krijg je er een leerkrachtenhandleiding bij.

Kijkplaat Rondje Verkeer

Verkeersles in groep 1, 2 en 3

Met de kijkplaten van Rondje Verkeer leren kinderen van groep 1, 2 en 3 spelenderwijs de eerste verkeersafspraken als passagier, voetganger en fietser. 

Rondje Verkeer is in schooljaar 2019-2020 opgebouwd uit zeven thema's, waarvan twee in de loop van het schooljaar beschikbaar komen. De thema's zijn niet opeenvolgend, dus in willekeurige volgorde te maken. Ideaal voor thematisch onderwijs.

De thema's van Rondje Verkeer zijn:

Verkeersthema: Vakoverstijgend thema:
Lopen Naar de winkel
Fietsen

Sport

Buiten spelen Vriendschap
Oversteken Dieren
Tekens Beroepen
Meerijden Vervoer
Weer en verkeer Het weer

Digibordlessen

Elk thema bestaat uit twee digibordlessen. Iedere digibordles bevat een kijkplaat met (ingesproken) verhaal en een aantal interactieve opdrachten. Er is een Rondje Verkeer voor groep 1/2 en een Rondje Verkeer voor groep 3. Voor kinderen in groep 3 zijn er ook werkbladen be­schikbaar.

Bestel nu!

Met Rondje Verkeer heb je een superleuk pakket met digitale verkeerslessen voor de onderbouw. Het pakket voor groep 1/2 en voor groep 3 kosten elk €193,48 inclusief BTW. 

Veilig Verkeer Nederland rondje verkeer