Nieuwe vrijwilligers vinden

Je wilt het verkeer veiliger maken. Daarom ben je vrijwilliger geworden. Maar dat lukt niet alleen. Je zoekt mensen die samen met jou de schouders eronder willen zetten. Hoe vind je die mensen? Op deze pagina vind je alle tips en materialen om je te helpen.

Vrijwilligers vinden Veilig Verkeer Nederland

Test je kennis

Er zijn allerlei manieren om nieuwe vrijwilligers te vinden voor jouw afdeling of werkgroep. Benut jij ze al optimaal? Ontdek het aan de hand van acht vragen.

Nieuwe vrijwilligers vinden Veilig Verkeer Nederland

Aan de slag

In de ideale wereld kloppen nieuwe vrijwilligers vanzelf bij je aan. Toch werkt dit in de praktijk meestal anders. Dit stappenplan helpt je bij de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers.

vrijwilligers vinden

Handige wervingsmaterialen

Van posters tot vacatureteksten. We helpen je graag op weg! Een deel van de materialen vind je hieronder. Op het VVN Verenigingsplein (exclusief voor vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland) vind je de Toolkit Nieuwe vrijwilligers vinden. Daarin staan extra materialen, zoals vacatureprofielen, wervingsposters en kennismakingsformulieren. Hiervoor heb je een account nodig. Die kun je als vrijwilliger aanvragen via administratie@vvn.nl.