Doe mee en win je eigen fietshelm

Ontwerp je eigen fietshelm cover! Maak een mooi design voor een vette fietshelm. Stuur een foto of tekening in. We kiezen de vijf leukste, mooiste, grappigste, coolste designs uit en die winnen een prijs. En wat voor een prijs: een Abus fietshelm mét je eigen ontworpen fietshelmcover t.w.v. €75,-.

Kinderfietshelm

Hoe werkt het?

Vraag je vader of moeder om een foto of tekening te mailen naar webredactie@vvn.nl (jpg/png of pdf formaat). Je mag zoveel designs insturen als je wilt. Let op: vermeld in de mail je naam/adres en telefoonnummer. En als je een tekening maakt, doe dit dan met een stift.

Looptijd van de actie

Meedoen kan tot en met 14 mei 2024. In de derde week van mei ontvangen de vijf winnaars persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Veel succes!

Bekijk hier de actievoorwaarden 

Je eigen ontworpen fietshelm

Draag een fietshelm!

Het dragen van een fietshelm is in Nederland niet verplicht, maar wel slim. Wist je dat je door het dragen van een fietshelm het risico op ernstige blessures aan je hoofd en hersenen veel kleiner is? En dat als iedereen een fietshelm draagt er per jaar ongeveer 2.500 minder ernstige gewonden in het verkeer zullen zijn? De moeite waard dus! Lees er meer over.