Zo zit dat... in het verkeer

Je kind wegwijs maken in het verkeer. Het is iets waar je als ouder -of als meester of juf- vast weleens over nadenkt. Oefenen met fietsen, netjes lopen op de stoep, leren oversteken.

Maar ook de verkeersregels. Wat zijn de belangrijkste verkeersregels die kinderen onder de knie moeten krijgen? En hoe leg je dat uit op een manier die ze ook goed begrijpen? In dit handige boekje staat het allemaal, en supersimpel uitgelegd.

Veilig Verkeer Nederland verkeersregels kinderen boekje Zo Zit Dat.jpg

Leren over verkeer

Op school en thuis oefenen kinderen met verkeer. Heel belangrijk, want zo doen ze verkeerservaring op en leren ze hoe ze zich veilig gedragen als voetganger, fietser of als passagier in de auto, op de fiets of in het openbaar vervoer. Met het boekje Zo zit dat... in het verkeer heb je een handig naslagwerk dat je thuis of in de klas gebruikt om de verkeersregels aan kinderen uit te leggen, op een manier die voor hen goed te begrijpen is. Zo zorg je dat kinderen thuis en op school dezelfde uitleg krijgen en dezelfde termen horen. En, wie weet steek je er zelf ook nog wat van op!

Bestel nu!

  • Geschikt voor groep 4 t/m 8
  • Een compleet overzicht van de verkeersregels en gedragsafspraken die kinderen moeten weten
  • Allemaal kinderlijk eenvoudig uitgelegd
  • Het boekje kost slechts € 5,28!
Veilig Verkeer Nederland cover zo zit dat
Veilig Verkeer Nederland zo zit dat 1
Veilig Verkeer Nederland zo zit dat 2